Tuinontwerp

Ontwerp op maat

U wilt een moderne, strakke tuin? Een weelderige, landelijke tuin? Of toch een stijlvolle Engelse tuin? Jan van den Berg Tuinen ontwerpt de tuin die bij u past en aansluit bij uw wensen en ideeën. Daarbij werken wij vaak samen met bekende tuinarchitecten. U kunt ook uw eigen tuinontwerp maken en de aanleg door ons laten verzorgen.

Previous slide
Next slide

Het juiste ontwerp

Vrijblijvend gesprek

In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens maken wij een passend ontwerp van uw tuin, inclusief een gedetailleerde offerte. Voor het ontwerpen rekenen wij kosten, maar deze vervallen wanneer u ons de aanleg laat verzorgen.

Persoonlijke smaak

Bij het ontwerpen van uw tuin houden wij rekening met uw persoonlijke smaak en levensstijl, zodat de tuin volledig aan uw wensen voldoet. Het ontwerp wordt vervolgens door ons deskundige team vertaald naar een prachtige tuin waar u jarenlang van kunt genieten. Van de aanleg tot aan het onderhoud staan wij voor u klaar, zodat u altijd verzekerd bent van een perfecte tuin.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Tuinontwerp wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.