Tuinaanleg

Droom tuinaanleg

Onze hoveniers zijn ervaren vakmensen en gespecialiseerd in de tuinaanleg van eigentijdse en stijlvolle tuinen. Kwaliteit staat daarbij voorop. Elke tuin leggen we zorgvuldig en met oog voor detail aan. Daarbij houden we ook rekening met het Nederlandse weer: regen, wind en zon. Bomen en planten komen zo op díe plek te staan waar ze aanslaan en goed groeien.

01

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we uw wensen en ideeën voor uw nieuwe tuin.

02

Ontwerp

We maken een ontwerp op maat dat rekening houdt met uw wensen, de omgeving en andere belangrijke factoren.

03

Tuinaanleg

Het eindresultaat is een prachtige nieuwe tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Previous slide
Next slide

Uw ideale tuin

Bij Jan van den Berg Tuinen zijn we trots op onze expertise in het aanleggen van alle soorten tuinen. Of u nu een kleine stadstuin wilt laten aanleggen of een grote landschapstuin, wij hebben de ervaring en kennis om het voor u mogelijk te maken. Onze hoveniers werken nauw samen met u om een ontwerp te maken dat perfect past bij uw wensen en de omgeving. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en planten van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw tuin er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is en lang meegaat. Bij Jan van den Berg bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare service en we zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Kies voor ons en laat ons uw droomtuin werkelijkheid maken.

Vraag een offerte aan

Type woning
Type tuin (meerdere mogelijk)

laat uw droomtuin werkelijkheid worden!

Tuinaanleg wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.