Van Droom naar Realiteit: De Tuinprojecten van Jan van den Berg

Den Haag

Dit tuinproject in Den Haag, uitgevoerd door Jan van den Berg Tuinen, kenmerkt zich door zijn weelderige groen, meerdere zitplekken en een uitnodigend zwembad. De tuin loopt sierlijk rondom het huis, met zorgvuldig aangelegde bloemenborders die de seizoenen tot leven brengen. Het tuinpad en terras, bestaande uit klassieke klinkers en grote tegels, voegen een element van tijdloze elegantie toe aan dit buitenparadijs

Voorschoten

Deze schitterende tuin in Voorschoten, gerealiseerd door Jan van den Berg Tuinen, biedt een prachtig groen gazon dat het huis omringt, kleurrijke bloemenborders en een elegant terras bereikbaar via een trap. Gelegen aan de Vliet, biedt het ruimte voor het aanmeren van een boot. Een uniek kenmerk van deze tuin is het fraaie zwembad naast een overdekt terras, perfect voor ontspanning en plezier in de buitenlucht.

Wassenaar

Dit omvangrijke tuinproject in Wassenaar, uitgevoerd door Jan van den Berg Tuinen, omvat een stijlvolle grindoprijlaan die naar de garage leidt. Een aantrekkelijk terras omringt het huis, dat leidt naar een charmant tuinhuisje aan de achterzijde, ideaal voor schaduwrijke ontspanning. De tuin wordt verder verlevendigd door de kleurrijke en weelderige bloemenborders rondom.

Den Haag

Dit tuinproject in Den Haag door Jan van den Berg Tuinen bestaat uit een netjes aangelegde voortuin met een weelderig gazon en kleurrijke bloemenborders. Een sierlijke pad leidt naar de achtertuin, die beschikt over een verhoogd terras omgeven door levendige, kleurrijke plantenborders, wat een uitnodigende buitenruimte creëert.

© Foto's: Arjan Koning