Tuinonderhoud

Vakkundig onderhoud

Goed snoeien in het juiste seizoen zorgt ervoor dat planten en bomen beter groeien en mooier bloeien. U geniet zo het hele jaar door van uw tuin. Bij Jan van den Berg Tuinen kunt u terecht voor vakkundig onderhoud van zowel particuliere tuinen als grotere tuinen bij appartementen en bedrijven.

01

Inventarisatie

Onze vakmensen maken een inventarisatie van uw tuin en stellen vast welk onderhoud nodig is. We houden hierbij rekening met de specifieke kenmerken van uw tuin en uw persoonlijke wensen.

02

Planning

Op basis van de inventarisatie stellen we een planning op voor het tuinonderhoud. We plannen de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in, zodat we uw tuin in topconditie kunnen houden zonder onnodige overlast te veroorzaken.

03

uitvoering

Onze vakmensen gaan aan de slag met het tuinonderhoud. We voeren alle werkzaamheden zorgvuldig en professioneel uit, met oog voor detail en respect voor uw tuin.

Laat het over aan onze experts

Erfafscheiding in Den Haag

Onderhoudsdiensten

Bij Jan van den Berg kunt u terecht voor een breed scala aan tuinonderhoudsdiensten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door perfect uitziet. Naast grasmaaien, graskanten bijhouden, bladruimen, onkruid verwijderen, de vijver schoonmaken, snoeien, rooien, bemesten en planten en gazons water geven, kunnen wij ook de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Bestrating reinigen en onkruidvrij maken
  • Hagen snoeien en in vorm brengen
  • Tuinmeubelen schoonmaken en onderhouden
  • Gazon beluchten en verticuteren
  • Seizoengebonden werkzaamheden, zoals het planten van bloembollen in het najaar

Elke tuin

Wij bieden maatwerk oplossingen voor elke tuin, groot of klein. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide tuinonderhoudsdiensten en hoe we u kunnen helpen om uw tuin in topconditie te houden.

Vraag een offerte aan

Type woning
Type tuin (meerdere mogelijk)

Klaar om uw tuin in topconditie te houden?

Tuinonderhoud wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.