Tuinonderhoud

Vakkundig onderhoud

Goed snoeien in het juiste seizoen zorgt ervoor dat planten en bomen beter groeien en mooier bloeien. U geniet zo het hele jaar door van uw tuin. Bij Jan van den Berg Tuinen kunt u terecht voor vakkundig onderhoud van zowel particuliere tuinen als grotere tuinen bij appartementen en bedrijven.

01

Inventarisatie

Onze vakmensen maken een inventarisatie van uw tuin en stellen vast welk onderhoud nodig is. We houden hierbij rekening met de specifieke kenmerken van uw tuin en uw persoonlijke wensen.

02

Planning

Op basis van de inventarisatie stellen we een planning op voor het tuinonderhoud. We plannen de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in, zodat we uw tuin in topconditie kunnen houden zonder onnodige overlast te veroorzaken.

03

uitvoering

Onze vakmensen gaan aan de slag met het tuinonderhoud. We voeren alle werkzaamheden zorgvuldig en professioneel uit, met oog voor detail en respect voor uw tuin.

Laat het over aan onze experts

Erfafscheiding in Den Haag

Onderhoudsdiensten

Wist u dat u ook kunt kiezen voor een tuinonderhoudsabonnement? Met een onderhoudsabonnement stelt u zelf uw pakket samen op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Wij zorgen ervoor dat uw tuin altijd perfect onderhouden is, zonder dat u er omkijken naar heeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen ontzorgen met een onderhoudsabonnement op maat.

Elke tuin

Wij bieden maatwerk oplossingen voor elke tuin, groot of klein. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitgebreide tuinonderhoudsdiensten en hoe we u kunnen helpen om uw tuin in topconditie te houden.

Vraag een offerte aan

Type woning
Type tuin (meerdere mogelijk)

Klaar om uw tuin in topconditie te houden?

Tuinonderhoud wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.