Tuinmetamorfose

Slimme
Veranderingen

Een tuinmetamorfose kan ervoor zorgen dat u het hele jaar rond meer geniet van uw tuin. Nieuwe planten in de borders, uw terras net iets meer uit de wind of de aanleg van een vijver. Samen met onze hoveniers bepaalt u onder meer wat er nu ontbreekt in uw tuin, welke elementen u wilt behouden, welke beplanting het goed doet en welke uitstraling u wilt.

01

Intakegesprek

we beginnen met een intakegesprek waarin we jouw wensen en ideeën bespreken en inventariseren wat de mogelijkheden zijn. We kijken naar de huidige staat van de tuin, de bodemgesteldheid en eventuele obstakels.

02

Ontwerp

op basis van het intakegesprek maken we een passend ontwerp voor jouw tuin. Dit ontwerp wordt met jou besproken en eventueel bijgesteld. We houden rekening met jouw persoonlijke smaak, maar ook met praktische zaken zoals onderhoud en budget.

03

Uitvoering

na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de uitvoering van de tuinmetamorfose. We werken efficiënt en nauwkeurig en zorgen ervoor dat het resultaat helemaal naar jouw wens is.

Tuinrenovatie

Previous slide
Next slide

Wat is een tuinmetamorfose/renovatie?

Een tuinmetamorfose is een grote transformatie waarbij de volledige tuin wordt aangepakt en vernieuwd. Dit proces begint vaak met het opstellen van een plan en een ontwerp, waarin de wensen van de klant worden meegenomen en de mogelijkheden van de tuin worden benut. Vervolgens worden de oude elementen verwijderd en wordt er begonnen met het aanleggen van nieuwe paden, terrassen en eventuele waterpartijen.

Tijdens een tuinmetamorfose kan er ook gekozen worden voor nieuwe beplanting, waarbij de juiste planten worden gekozen die passen bij de stijl en sfeer van de tuin. Daarnaast kan er aandacht worden besteed aan verlichting en eventuele tuindecoraties.

Hergebruik en Creativiteit: De kracht van een tuinrenovatie

Een tuinrenovatie is een proces waarbij we graag onze creativiteit inzetten om het gewenste resultaat te bereiken. Door onze ruime ervaring en expertise hebben we de kennis in huis om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven. Hierbij kijken we niet alleen naar de esthetische aspecten, maar houden we ook rekening met de functionaliteit van de ruimte. Vaak kunnen we met slimme aanpassingen en veranderingen al veel bereiken, zonder dat dit meteen een grote investering vergt. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan het herindelen van borders of het slim inzetten van beplanting om meer diepte en structuur te creëren. Wij nemen graag de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Zo creëren we samen een tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Vraag een offerte aan

Ik wil een offerte voor
Type woning
Type tuin (meerdere mogelijk)

"Geef uw tuin een tweede leven met onze renovatie expertise."