Jan van den berg tuinen is een familie

Jan van den Berg tuinen is een ervaren en betrouwbaar bedrijf met 94 jaar aan ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ons hechte team bestaande uit enthousiaste hoveniers staat altijd klaar om uw droomtuin te realiseren. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop, en dat ziet u terug in het resultaat: een prachtige, unieke tuin waar u jarenlang van kunt genieten.

01

Aandacht voor de klant

Bij Jan van den Berg Tuinen luisteren we graag naar uw wensen en ideeën voor uw tuin. Samen met u komen we tot een ontwerp en realiseren we uw droomtuin.

02

Betrouwbaarheid en communicatie

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ons kunnen vertrouwen. Daarom werken wij met duidelijke offertes en overzichtelijke afspraken. 

03

kwaliteit & Vakmanschap

Bij Jan van den Berg Tuinen staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Onze ervaren hoveniers hebben hart voor planten en oog voor uw tuin.

Sinds 1929

Jan van den Berg Tuinen is een familiebedrijf dat al sinds 1929 actief is in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Het bedrijf is inmiddels al ruim 90 jaar oud en een bekende naam in de regio. In het verleden heeft de oprichter, meneer van den Berg senior, het stokje doorgegeven aan zijn zoon, die het bedrijf met net zoveel passie en vakmanschap heeft voortgezet. In 2017 is het bedrijf overgenomen door de Van Marwijk Groep, waarmee het voortbestaan van Jan van den Berg Tuinen gewaarborgd werd en er een goede basis werd gelegd voor verdere groei en ontwikkeling. Sindsdien werkt het bedrijf met een team van enthousiaste werknemers, die allen hart hebben voor planten en oog hebben voor de persoonlijke wensen van de klant. Met hun expertise en passie voor het vak streven zij ernaar om uw tuindroom werkelijkheid te maken.

particulier &
Zakelijk

Bij Jan van den Berg Tuinen werken we zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om een bedrijfstuin of de tuin van een kantoorpand, wij staan klaar om een passend ontwerp te realiseren.

Particulier

Of het nu gaat om een kleine stadstuin of een groot landgoed, wij creëren een buitenruimte die past bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Zakelijk

Ontdek onze professionele en creatieve aanpak voor zakelijke projecten - wij staan voor je klaar om jouw bedrijfstuin tot in de puntjes te verzorgen.
"Een tuin die bij jou past, daar staan wij voor.”

Persoonlijke service

Maak een start

Bij Jan van den Berg Tuinen begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom vinden we het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen, zodat we de wensen en behoeften van de klant goed begrijpen. Vervolgens werken we samen aan het uitstippelen van de plannen om de gewenste tuin te realiseren.

Klanttevredenheid
97%

Kennis maken

Bij Jan van den Berg Tuinen staat persoonlijke aandacht voorop. Tijdens het kennismakingsgesprek worden uw wensen en behoeften besproken en wordt er geluisterd naar uw ideeën. Op basis hiervan wordt er een plan op maat gemaakt.

Wensen en behoeften

Het team van Jan van den Berg Tuinen is gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen en behoeften naar een concreet ontwerp. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw budget, de beschikbare ruimte en de omgeving. Zo wordt er altijd een ontwerp gemaakt dat past bij uw persoonlijke situatie.

Plan van aanpak

Na het ontwerp wordt er een plan van aanpak gemaakt voor de daadwerkelijke aanleg of het onderhoud van uw tuin. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en gereedschappen en wordt er gewerkt met een professionele aanpak. Het doel is altijd om uw buitenruimte optimaal te benutten en te zorgen voor een optimale beleving.

Veelgestelde vragen

Bij Jan van den Berg Tuinen kunt u terecht voor diverse tuinprojecten, zoals tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, erfafscheiding, daktuinen, en het plaatsen van tuinverlichting.

Wij werken voornamelijk in de regio Zuid-Holland, maar ook buiten deze regio kunnen wij uw tuinproject realiseren.

De kosten van een tuinproject zijn afhankelijk van de grootte van de tuin en de wensen van de klant. Wij maken altijd een offerte op maat.

Ja, wij bieden ook tuinonderhoud aan. Dit kan op afroep of op contractbasis.

Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige materialen en planten voor onze tuinaanleg. Dit varieert van bestrating, houtwerk en verlichting tot aan planten, bomen en struiken.

Het type verlichting dat wij adviseren is afhankelijk van uw tuin en uw wensen. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van verschillende soorten verlichting, van functioneel tot sfeervol.

Ja, wij hebben een gespecialiseerd team voor het kappen van bomen. Wij beschikken over de juiste machines en kennis om dit veilig en vakkundig uit te voeren.

U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij uw wensen en kunnen wij een passend voorstel doen.