Erfafscheiding

Privacy & sfeer

De mogelijkheden voor erfafscheidingen zijn zeer divers. U kunt denken aan een duurzame houten schutting, betongaas met klimop, haagjes van bijvoorbeeld beuk of laurier, een sierhekwerk of een pergola. Jan van den Berg Tuinen verzorgt vrijwel elk type erfafscheiding. We kunnen samen uw wensen bespreken en kijken welk type erfafscheiding het beste bij uw huis en uw tuin past.

 

de perfecte erfafscheiding voor uw tuin

Duurzame materialen

Bij ons staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werken wij bij de aanleg van uw erfafscheiding uitsluitend met duurzame materialen van de beste kwaliteit. De door ons gebruikte materialen hebben een levensduur van maar liefst 15 tot 20 jaar, zodat u jarenlang kunt genieten van een mooie en stevige afscheiding van uw tuin. Daarnaast dragen wij graag ons steentje bij aan een beter milieu, door te werken met materialen die op een verantwoorde manier geproduceerd zijn en gerecycled kunnen worden. Bij ons bent u dus niet alleen verzekerd van een mooie erfafscheiding, maar ook van een duurzame keuze voor de toekomst.

Wettelijke regels

Bij het plaatsen van erfafscheidingen is het belangrijk om rekening te houden met de wettelijke regels omtrent de hoogte en plaatsing ervan. Onze ervaren medewerkers zijn op de hoogte van deze regels en kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om een schutting, heg of andere afscheiding, wij zorgen ervoor dat uw erfafscheiding voldoet aan de geldende regelgeving en perfect past bij uw wensen en behoeften. Zo kunt u ongestoord genieten van uw tuin en privacy.

de perfecte erfafscheiding voor uw tuin

Type woning
Type tuin (meerdere mogelijk)

Geniet van privacy en rust in uw eigen tuin.

Erfafscheiding wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.