Zwembaden & Welness

Wellness tuin

Ontspanning en plezier in uw eigen tuin? Met onze zwembaden en wellness mogelijkheden creëren wij uw persoonlijke oase van rust. Of u nu wilt ontspannen in uw eigen jacuzzi of een duik wilt nemen in uw eigen zwembad, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Laat ons uw droom verwezenlijken en geniet van uw eigen luxe spa of zwembad in uw tuin.

Bekijk ons werk

Zwembad & zwemvijver

Een zwembad in uw eigen tuin is de ultieme manier om te ontspannen en te genieten tijdens de warme zomerdagen. Bij ons kunt u terecht voor de aanleg van een prachtig en duurzaam zwembad op maat. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan zwembaden van hoge kwaliteit die passen bij uw persoonlijke wensen en de stijl van uw tuin.

Ook zwemvijvers zijn een populaire en milieuvriendelijke manier om te genieten van een verfrissende duik in uw eigen tuin. Onze experts kunnen u adviseren over het ontwerp en de aanleg van uw eigen zwemvijver die past bij uw specifieke wensen en de omgeving van uw tuin. Zo kunt u zorgeloos genieten van een gezonde en natuurlijke zwemomgeving in uw eigen achtertuin.

Sauna & spa

Niets is heerlijker dan ontspannen in uw eigen spa of sauna. Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen van deze wellness-faciliteiten in uw eigen tuin. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden en denken graag met u mee om uw droomspa of -sauna werkelijkheid te maken. Of u nu kiest voor een klassieke houten sauna of een modern vormgegeven spa, onze vakmensen zorgen voor een professionele installatie en afwerking. Zo kunt u jarenlang genieten van een ontspannen wellnesservaring in uw eigen achtertuin. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een unieke spa- of saunabeleving.

Type woning
Type tuin (meerdere mogelijk)

Dompel jezelf onder in luxe

Aanleg van zwembaden & spa’s wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.