Tuinadvies

Hoe we u
kunnen adviseren

Als hoveniersbedrijf willen we graag onze expertise en passie voor tuinen delen met onze klanten. Met onze service van tuinadvies bieden we u de mogelijkheid om ons te laten meedenken over de invulling en het onderhoud van uw tuin. Of u nu inspiratie zoekt voor een compleet nieuwe tuin of advies wilt over de aanpassing van uw huidige tuin, onze deskundige medewerkers helpen u graag op weg. Wij kijken naar uw wensen, de mogelijkheden van uw tuin en het gewenste budget om zo tot een persoonlijk en praktisch tuinadvies te komen. Zo kunt u met vertrouwen aan de slag met de realisatie van uw droomtuin.

advies op maat voor jouw droomtuin

Tuinaanleg door jan van den berg Tuinen

Jouw tuin, jouw wensen

Bij Jan van den Berg Tuinen vinden we het belangrijk dat jij als klant tevreden bent met het resultaat van je tuin. Daarom nemen we jouw mening mee in ons advies en ontwerp, zodat we samen tot het perfecte eindresultaat komen. Van begin tot eind staan we voor je klaar en zorgen we dat elke stap in het proces aan jouw wensen voldoet.

Laat ons jouw visie tot leven brengen

Bij ons gaat het niet alleen om het creëren van een mooie tuin, maar vooral om het realiseren van jouw droomtuin. Jouw mening is daarom onmisbaar in het proces. Door samen te werken en jouw visie en onze expertise te combineren, komen we tot het beste resultaat. Bij Jan van den Berg Tuinen ben jij de belangrijkste factor in het ontwerpproces.

Vraag nu je tuinadvies aan

Tuinadvies wordt verzorgd in oa de volgende regio’s; Wassenaar, Den Haag, Katwijk, Noordwijk, Leiden, Leidschendam, Scheveningen, Lisse, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Nootdorp en Pijnacker.