naar boven
header janvandenberg
Onze hoveniers zijn ervaren vakmensen en gespecialiseerd in de aanleg van eigentijdse en stijlvolle tuinen. Kwaliteit staat daarbij voorop. Elke tuin leggen we zorgvuldig en met oog voor detail aan. Daarbij houden we ook rekening met het Nederlandse weer: regen, wind en zon. Bomen en planten komen zo op díe plek te staan waar ze aanslaan en goed groeien.

Op onze kwekerij kweken wij onze planten en bomen zelf op. Zo garanderen wij kwaliteit. U bent hier elke werkdag van harte welkom. Naast informatie over planten en bomen kunnen wij u ook uitgebreid adviseren over duurzame erfafscheidingen, benodigdheden voor vijvers, beschoeiingen voor waterkanten en sierbestrating. Maar ook over milieuvriendelijk tuinieren.

Bij de oplevering van uw tuin vertellen wij u over het onderhoud van de beplanting, vijvers, bestrating en/of erfafscheiding. U weet zo wat u zelf kunt doen om optimaal van uw tuin te genieten. Wij bieden 12 maanden garantie op alle schuttingen, bestrating, verlichting, vlonders, vijvers en tuinmeubilair. Mocht beplanting niet aanslaan, dan komen wij die eenmalig gratis vervangen.

Vraag informatie of offerte aan