naar boven
header janvandenberg
Kom jij ons team versterken? Wij zoeken per direct (leerling)hoveniers!

Wie zoeken we?
  • (Leerling) hoveniers met basiskennis van, en affiniteit met het hovenierswerk.
  • Een enthousiaste instelling.
  • Rijbewijs is een pré.
Wat bieden wij jou?
  • Een afwisselende baan in een groene werkomgeving en een gezellig team.
  • De gelegenheid om je binnen je vakgebied (verder) te ontwikkelen (wij zijn een Erkend Leerbedrijf)
  • Het aantal uren kan in overleg worden bepaald.
  • Een salaris conform de CAO voor het Hoveniersbedrijf.
Interesse?
Dan maken we graag kennis met jou!
Bel ons op 070 – 3202686 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U bent van harte welkom op onze eigen kwekerij in Wassenaar. 
Onze vakmensen adviseren u graag bij het vinden van de juiste planten voor uw tuin. U vindt op onze kwekerij met name haagplanten, zoals heesters, coniferen en beuken.
Alle planten kweken wij zelf op, van stekje tot volwaardige struik. Daarmee garanderen wij planten van de beste kwaliteit. Onze prijzen kunnen we scherp stellen, omdat wij rechtstreeks aan u leveren. De planten van uw keuze kunt u direct meenemen, maar we kunnen ze natuurlijk ook bij u thuis bezorgen. Is de struik of heester die u zoekt niet aanwezig op de kwekerij, dan kunnen we die voor u bestellen.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur

Adres:
Oostdorperweg 206-b
Wassenaar

Bezoek de website van Kwekerij Oud Clingendaal
John en Jolanda van Marwijk melvin wouterse
John en Jolanda van Marwijk
directie en administratie
Melvin Wouterse
vakbekwaam hovenier
roderick tettero Gerard Schouten
Roderick Tettero
bedrijfsleider
Gerard Schouten
medewerker tuinonderhoud
Corné Kempen
medewerker tuinonderhoud
Henk de Vries
medewerker tuinonderhoud
 

Bedrijfsgegevens
KvK Den Haag 62022539

Jan van den Berg tuinen is al 75 jaar in de regio actief op het gebied van aanleg en onderhoud van diverse tuinen. Ons team bestaat uit vier enthousiaste werknemers die graag de handen uit de mouwen steken om uw tuin naar uw wens te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop en dat ziet u terug in uw tuin. Onze ervaren hoveniers hebben hart voor planten en oog voor uw tuin. Op onze kwekerij in Wassenaar kweken wij onze planten zelf op, van stekje tot volwaardige struik. Daarmee garanderen wij planten van de beste kwaliteit. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Dit biedt u als klant extra zekerheid.

Aandacht voor het milieu vinden wij belangrijk. Daarom werken wij bij voorkeur met milieuvriendelijke en duurzame materialen.


Vraag informatie of offerte aan
Goed snoeien in het juiste seizoen zorgt ervoor dat planten en bomen beter groeien en mooier bloeien. U geniet zo het hele jaar door van uw tuin. Bij Jan van den Berg Tuinen kunt u terecht voor vakkundig onderhoud van zowel particuliere tuinen als grotere tuinen bij appartementen en bedrijven.

Onze vakmensen kunnen het gehele tuinonderhoud voor u verzorgen, zoals grasmaaien en graskanten bijhouden, bladruimen en onkruid verwijderen, de vijver schoonmaken, snoeien en rooien, bemesten, en planten en gazons water geven.

In overleg bepalen we wat u graag zelf wilt doen en wat u wilt uitbesteden. Wij werken op basis van uurtarief of tegen een afgesproken vaste prijs.


Vraag informatie of offerte aan